Marseillezeep

Alles Over Zeep

Natuurlijke Zeep

Voel je fris en verkwikt na het wassen met natuurlijke zeep! Ervaar het heerlijke gevoel van reinheid en vernieuwing met onze hoogwaardige zepen. Of je nu ‘s ochtends begint met een verkwikkende douche of ‘s avonds wilt ontspannen na een lange dag, onze zepen zullen je zintuigen prikkelen en je huid laten stralen.

Met onze zachte en verzorgende zeepformules wordt je huid grondig gereinigd, waarbij vuil en onzuiverheden worden verwijderd. Na het gebruik van onze zeep voelt je huid fris, schoon en revitaliseert aan. Het gevoel van de rijke schuimende textuur en de heerlijke geur van onze zepen zal je zintuigen verwennen en je een gevoel van luxe en verwennerij geven.

Je wassen met onze zeep is goed voor je huid maar het laat je ook stralen van binnenuit. Het gevoel van frisheid, reinheid en ontspanning dat je ervaart na het gebruik van onze zeep zal je zelfvertrouwen een boost geven en je klaar maken voor de dag of helpen ontspannen voor een goede nachtrust.

Waarom nog langer wachten? Trakteer jezelf op het heerlijke gevoel van het wassen met zeep en laat je huid en zintuigen verwennen. Bestel nu onze hoogwaardige zepen en geniet van een verfrissende en revitaliserende ervaring die je een gevoel van welzijn zal geven! Daarnaast geeft het wassen met natuurlijke zeep ook andere voordelen zoals;

  • Verzorging van de huid. Zeep helpt de huid te voeden. Onze zepen zijn van natuurlijke oorsprong en hebben biologische en plantaardige oliën zoals arganolie, shea butter of olijfolie.
  • Behandelt huidproblemen. Een droge, oude of probleemhuid heeft baat bij Marseille- of arganolie zeep. Voor het behandelen van eczeem, psoriasis en acne hebben wij teerzeep.
  • Ontspannend effect. Tijdens het douchen of baden kan het gebruik van zeep de ontspanning bevorderen. Dit komt door de geur en het schuimend effect van zeep wat helpt om de geest te ontspannen en stress te verminderen.
  • Milieuvriendelijk. Onze zepen zijn biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke chemicaliën.

Zeep is verkrijgbaar in allerlei vormen, maten, geuren en kleuren. Lees verder en maak kennis met de verschillende zepen.

Marseille zeep ook wel Savon de Marseille genoemd is een iconische zeep uit Zuid Frankrijk. De echte Marseille zeep, Savon de Marseille, is een natuurproduct, zacht voor de huid én milieuvriendelijk. Het is altijd op basis van plantaardige oliën, zonder kleurstoffen, zonder parfum en zonder synthetische bestanddelen.

Het assortiment handzepen is groot wat betreft de geuren. Voor de geur gebruiken we parfum uit Grass. Deze zepen bestaan uit shea butter, arganolie, ezelinnenmelk of geitenmelk. Ze zijn allemaal biologisch en plantaardig m.u.v. de ezelinnen- en geitenmelk zeep.

Deze zeepbollen schuif je over de zeepstang die je aan een muur bevestigt. Ze zijn hygiënischer vanwege de antibacteriële stang. Onze zeepbollen gaan wel 800 was beurten mee. Heb je gekookt, getuinierd of met gereedschap gewerkt? Kijk dan eens naar de speciale zeepbollen.

Houd de blok zeep goed met de verschillende zeephouders. Kies voor een zeepschaaltje waar het water uit kan lopen. Hierdoor wordt de zeep niet slijmerig. Heb je liever een muur bevestiging? Dan kan je kiezen uit een houder met zuignappen of een zeepstang waarbij geboord moet worden.

Koop hier de Marseille zeep die je nodig hebt of kies voor een van de biologische aleppo, geurzepen met arganolie, olijfolie, shea butter of ezelinnenmelk, vloeibare zeep, douchegel of teerzeep.

FAQ’s – Veel Gestelde Vragen

Hulp nodig?