Natuurlijke producten voor het welzijn van uw lichaam

In het hart van de Provence biedt Label Provence Nature u authentieke en traditionele assortimenten. We gebruiken in wezen voor ons product parfum uit Grasse en rijkdom van onze bodem zoals lavendel, olijfolie of honing…
We zijn ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van welzijnsproducten door gebruik te maken van de edelste grondstoffen uit de vijf continenten. Onze inzet is om trend te creëren dankzij de authenticiteit van de natuurlijke bron en voortdurende verbetering van unieke en specifieke producten.

Deugden van ezelinnenmelk:
revitaliserend, regenererend, versterkend en herstellend.

Cléopatra, Nefertiti, Poppea of ook Sissi zaten badend in Ezelinnenmelk om hun legendarische schoonheid van hun teint te behouden. Label Provence Nature nodigt u uit om de voordelen van de ezelinnenmelkzeep verrijkt met bio arganolie te herontdekken. Gecertificeerd parabenen- en siliconen vrij, deze productlijn is ontwikkeld voor alle huidtypen en maakt het de perfecte match voor het gezicht en lichaamsbehandeling voor de gevoelige huid. Rijk aan vitamine A, B, C, D, E en F, mineralen koolhydraten, ceramiden, essentiële vetzuren. Ezelinnenmelk geeft van nature vocht, is voedend, regenererend en herstructurerend. Het behoudt dus alle elasticiteit van de huid waardoor het zachter aanvoelt. Dagelijks gebruik kan de teint sublimeren en laat de huid zijdezacht achter.

Deugden van Arganolie:
antioxidant, hydraterend, stimulerend.

Arganolie wordt gewonnen uit de vrucht van de arganboom, het is de elixer van de jeugd met waardevolle deugden die door Berbervrouwen eeuwenlang al worden gebruikt. Label Provence Nature biedt een scala aan cosmetica op basis van Biologische Arganolie van Pure arganolie tot Biologische zeep, douchegel, bodymilk, zwarte zeep en biologische massageolie. Deze honingkleurige olie is rijk aan vitamine E, bekend als een uitstekende antioxidant en rijk aan omega-6. Deze zeldzame en kostbare nectar regenereert, voedt en herstructureert de huid. Arganolie heeft het vermogen om huidveroudering te vertragen. Het wordt beide gebruikt in lichaams- en gezichtsbehandelingen, elke dag, ook voor haar en nagels.

Hulp nodig?