Biologisch, natuurlijk, eerlijk

Bij Soap DeLuxe koopt u de echte en originele natuurlijke en biologische producten van La Maison du Savon de Marseille en Bell’Argan. Voor pijnboomteer producten hebben wij The Grandpa Soap Co. in ons assortiment deze zijn kenmerkend door hun hardwerkende, eenvoudige pure ingrediënten. Kijk gerust rond op onze website en bezoek en like onze Facebook en Instagram voor informatie en acties. Zo blijft u makkelijk op de hoogte. Heeft u een vraag, opmerking of suggestie neem dan contact met ons op.

Zeep, crèmes, verzorging

U kunt allerlei zepen bij ons kopen zoals met Alepo, Arganolie, Ezelinnenmelk, Shea Butter, pijnboomteer zeep en de enige echte Marseille zeep. Sommige zijn ook verkrijgbaar in vloeibare vorm. Natuurlijk zijn de douche producten, verzorgende crèmes en reinigingsproducten ook bij ons verkrijgbaar zoals de nieuwe shampoo bars.

Onze merken

La Maison du Savon de Marseille, produceert een reeks Marseille zepen en geurzepen, waarvan het de leider is op de Franse markt met geuren uit de parfumstad Grasse. Van Label Provence Nature bieden wij de hygiëne- en wellnessproducten aan met de beste grondstoffen uit vijf continenten. Met The Grandpa Soap Co. hebben wij een eerste klas merk in huis voor de liefhebbers van pijnboomteer producten en Acne behandelingen.

Hulp nodig?