Hardwerkende, eenvoudige en pure ingrediënten

Teerzeep van Grandpa Soap wordt sinds 1878 continu geproduceerd en verkocht. Deze teerzeep wordt ook wel “Wonder” Pine Tar Soap genoemd. Dit is hun verhaal zoals het hen is verteld en generatie op generatie door de familie is doorgegeven. Tegenwoordig kun je een hele reeks zepen vinden die zorgvuldig zijn gemaakt met dezelfde aandacht voor detail en respect voor ingrediënten als Jess Hoffman in 1878.

Al meer dan 130 jaar komen familie en vrienden samen om de erfenis van Jess Hoffman voort te zetten en zijn dierbare respect voor de natuurlijke oplossingen van de natuur te behouden. De tijden zijn veranderd, maar onze toewijding om u producten voor persoonlijke verzorging van de hoogste kwaliteit te bieden, blijft.

Hardwerkende, eenvoudige en pure ingrediënten vormen het hart van onze traditie van het maken van natuurlijke zeep.

Zeep Bar Collectie

Hardwerkende, eenvoudige en pure ingrediënten vormen het hart van onze natuurlijke zeeptraditie, van onze aloude probleemoplossers uit het verleden tot onze gezichts- en lichaamszepen met twee ingrediënten. Je kunt een hele reeks zepen vinden die zorgvuldig zijn gemaakt met dezelfde aandacht voor detail en respect voor ingrediënten als Jess Hoffman in 1878.

Onze zepen zijn biologisch afbreekbaar

Grandpa Soap is volledig biologisch afbreekbaar. Alle oppervlakteactieve stoffen die in opa’s worden gebruikt, zijn biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat alle oppervlakteactieve stoffen (schuim-/reinigingsmiddelen) door natuurlijke biologische werking worden afgebroken tot eenvoudiger verbindingen, waardoor schuim-/schuimproblemen in meren en beken worden voorkomen.

Hulp nodig?